Kinder-Clinic Antwerpen | The International Academy of Osteopathy IAO
 

IAO TV logo

Kinder-Clinic Antwerpen

In onze clinic in Antwerpen (België), kan je baby/kind of jij zelf genieten van de voordelen van een osteopathische behandeling. De behandelingen gebeuren door professionele osteopaten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van kinderen, zwangere vrouwen of jonge moeders. Deze osteopaten zijn ook docent aan de IAO voor de bijscholing osteopathie bij kinderen. Wij vragen € 60 voor een behandeling van 45 minuten. De mutualiteit betaalt €10 per afspraak terug, met een maximum van 5 afspraken per kalenderjaar. Je osteopaat bezorgt je de nodige documenten voor je mutualiteit.

Osteopathie

  • Is een zachte vorm van manuele behandeling.
  • Is zeer nuttig voor moeder en kind wanneer ze met functionele problemen kampen. Functionele klachten zijn lichamelijk klachten die niet voortkomen uit een ziekte of stoornis, bijvoorbeeld een voorkeurshouding van je baby.
  • Is geen wondermiddel maar een zeer mooie aanvulling op de bestaande behandelingen zonder deze te willen vervangen. Osteopathie kan de effectiviteit van de reguliere behandelingen verhogen.
  • Onderzoek toonde reeds aan dat osteopathie wel degelijk nut heeft voor premature kinderen, de aller kwetsbaarste groep. Kindjes die behandeld werden door een osteopaat lagen minder lang in het ziekenhuis dan kindjes die geen behandelingen kregen.

Je kan bij ons terecht 

  • Als patiënt voor een behandeling.
  • Als cursist van onze bijscholing Osteopathie bij Kinderen voor een expert-advies met je eigen patiënt.
  • Als collega voor een second-opinion met je eigen patiënt.

Om een afspraak te maken in de Kinder-Clinic in Antwerpen kan je tijdens de week bellen naar het nummer +32 (0)472 56 20 28 of je kan mailen naar kinderclinic@osteopathie.eu of je kan ook meteen zelf online een afspraak maken door op onderstaande knop te klikken.

Online afspraak maken

Heb je al een afspraak maar wil je deze wijzigen of annuleren, mail dan naar kinderclinic@osteopathie.eu of bel naar +32 (0)472 56 20 28.

De Kinder-Clinic in Antwerpen is enkel op vrijdag (om de 14 dagen) geopend van 10 tot 17u.

Adres:

The International Academy of Osteopathy
Reinkaai 37 ( 6e verdiep)
2000 Antwerpen (BE)